Unesco #mlw2014 dag 2

Vilken dag! Det är svårt att sammanfatta en sådan här dag. Så här i efterhand så kan man ju undra om det verkligen hände?
På förmiddagen var det olika Keynote speakers och breakout sessions. Några väldigt intressanta bland annat en man från Texas so hade använt Twitter med sina elever. En speciell # för att visa ett speciellt ämne. Sedan hade han lyckats få elever i andra länder att posta bilder under samma # och de kunde se likheter och skillnader i hur man levde.

Efter lunch var det så dags för vår panel. Mycket nervöst men jag överlevde och nu har jag gjort detta också. Väldigt svårt att få fram vad man vill ha sagt på engelska. Tyvärr gled frågorna in väldigt mycket på tablets och appar och det har ju inte vi.

20140218-214309.jpg

20140218-214315.jpg

Efteråt kunde vi i alla fall njuta! Även om jag stundvis tyckte det kändes som katastrof kändes det bra att jag var den enda i panelen som fick extra applåder när jag nämnde en sak. Det kändes ju extra bra.

Vi avslutade med att gå och lyssna på en annan intressant panel som pratade om: Global discussion of developing teacher capacity to innovate and adapt for 
mobile learning.

Sist idag blev det lite mingel på takrestaurangen men drick och lite godsaker. Och självklart tid att prata med folk. Vi var några svenskar som hittade varandra och kontakter är knutna för ev utbyten för eleverna. De jag pratade med hade olika samarbeten med skolor i tex Kina, Sydafrika och Marocko. Spännande att se vart detta leder. Har också idag pratat flera gånger med en trevlig dam från Canada som blev väldigt intresserad av vårt arbete med datorerna.

20140218-215046.jpg

20140218-215052.jpg
Kvällen avslutades med en promenad runt i Paris och kaffe på Starbucks med nya vänner från Turkiet.

20140218-215138.jpg

20140218-215142.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s